obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

úterý 1. prosince 2015

Cécile Bourbeau

Cécile patří mezi ty dívky, které se narodili do velmi chudých rodin, ale touží po velkých bohatství, které budou mít jen samy pro sebe. Skoro roztrhané oblečení, které už dlouho nikdo nevypral, je na Cécile jasně znát. Pokud tedy občas náhodou nedostane nějaký ten starý kousek oblečení od své paní. Proto ráda po nocích, ale i ve dne, obírá šlechtu a mušketýry, o těch pár drobných. Ráda si tím získává pozornost, kterou nikdy moc neměla. Ví, že i když něco ukradne, mušketýři jí to stejně odpustí, proto se ničeho nebojí. Nebojí se ani dát mužům to co chtějí, nedělá jí to problém. A proto se ani nemůžeme divit, když se každý muž v hospodě chlubí o noci strávené právě ve společnosti Cécile. Miluje hudbu, to je to, co ji vždycky udělá šťastnou. Nikomu to ale zatím neřekla, protože se kvůli tomu možní i trochu stydí.
Cécile byla taková malá nehoda. Její matka byla zlodějka a když ji jednou chytli při činu, hnusně ji za to potrestali a z toho vznikla Cécile. Když se v tu dobu velmi mladá matka dozvěděla, že je těhotná, vůbec nevěděla co dělat. Sama neměla ani na jídlo a teď ještě živit malé dítě. Psychicky to nezvládla a tak byla nucena už porozenou Cécilii dát své matce - její babičce. Cécile se vždycky ptala po své matce a chtěla ji poznat, ale bohužel se tak nikdy nestalo. Po čase si ale zvykla a byla šťastná se svojí babičkou. Ona se o ní starala s velkou láskou a i když nebyly moc bohaté, měli se dobře a nestěžovali si. Jak už to ale bývá, každý člověk umíra a i její babíčka byla velmi stará. Když bylo Cécile 20, umřela. Cécile se z toho vůbec nemohla vzpamatovat, vlastně na to pořád musí myslet. Přišlo jí, jak je život strašně nespravedlivý. Vždyť ona už přišla o matku a teď i o babičku. Musela si ale nějak vydělávat peníze a tak si našla místo služebné, kde pracuje doteď. Začala ale strašně závidět bohatším lidem. To je ten důvod, proč začala krást. Chtěla také bydlet v přepychu jako všichni ti, pro které pracovala. A když ji chytli? Využila svoji nejhezčí zbraň, krásu. Vždy se nabídla mužům a oni toho využili. Díky tomu našla i svoji silnou stránku. Vyspí se s muži za peníze, za oblečení, ale i za jídlo. Ona ale nežije takový život, jaký si vysnila...
Cécile má velký talent v hudbě. I když její zpěv není zrovna dvakrát krásný, na její tanec byste se mohli dívat klidně i celé dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat