obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

neděle 13. prosince 2015

PRVNÍ INFO K VÁNOČNÍM AKCÍM

Na adventním svícnu dnes mnozí zapálili druhou svíčku, což je znamení, že se k nám Vánoce blíží mílovými kroky. Už máme výzdobu. Nyní by to chtělo nějakou akci. Tak tady vám Ježíšek přináší první dárek - úvodní informace.

Vyberte týden, který vám nejvíce vyhovuje, po té to, jestli by vám více seděl víkend či všední den - konec konců, budou prázdniny. Původně jsem chtěla dát pevná data, ale pak mi došlo, že to klidně právě z tohoto důvodu můžeme udělat klidně ve středu nebo kdykoliv jindy a těch termínů by tu tedy nakonec bylo moc. Úplně nejlíp ale uděláte, když do poznámek napíšete konkrétní data, která vám nejvíce vyhovují.

Pokusíme se výsledky co nejlépe vyhodnotit a pak z nich něco vyvodit. V každém případě nám v Paříži ale příští týden začne předvánoční shon. Jen tak mimochodem, pokud by chtěly oslavu narození Kristova, bude určitě o den či dva dříve (nebo později) než 24. prosince. Nikdo po vás nechce, abyste v tento den seděli u počítače, protože já to tak též mít nebudu. To samé bude platit pro Nový rok.

Za natěšený admin team
Sunny

Žádné komentáře:

Okomentovat