obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

úterý 12. července 2016

Vyhodnocení čistky II.

... A smrtka s kosou dělá resumé, prochází se v černé róbě. No a my dva teď tady ležíme v zákopech proti sobě...
... Míříme na sebe míříme já a ty, ospalí žízniví hladoví vousatí. Nebe se šeří už se blíží noc, oči jsou těžké jako kámen. Ach koho žádat o radu a o pomoc, když oba usínáme...

Je po bitvě. Živých je mnoho, avšak oběti se dají stále dohledat. Jeden, dva, tři padlí, kteří nás navěky - nebo možná pouze na krátko - opustili, seřazeni vedle sebe bok po boku. O vašich postavách, které nebyly zapsány do čistky, se nyní uvažuje jako o mrtvých nebo využitelných pro NPC potřeby. Stále platí pravidlo - pokud je chcete oživit, sepište nám důvod, proč na tak dlouhou dobu zmizeli a co všechno se jim stalo při cestě k návratu do pařížských uliček.

Padlými společníky jsou:

Cécile Bourbeau
Jeanne-Lisette Rackham
Jonah Mountbatten
Amelia Mountbatten - Chevaliér
Vallerie Margot

Zaujala vás některá z osobností, které by jinak zmizely z povrchu zemského? Máte pocit, že byste jim dali nového směru a možností? Máme pro vás nabídku! Pokud máte o některou z těchto postav zájem, stačí si o ní zažádat na mailu the.musketeers.rpg@gmail.com.

Všem ostatním děkujeme za aktivitu a doufáme, že budete i nadále pokračovat, ačkoliv chat je poslední dobou prázdnější. Chápeme však, že máte povinnosti v rámci rodiny, dovolené, prázdniny a podobně. Stále tu však jsme, nikam nemizíme a velmi rádi vás znovu spatříme mezi námi.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat