obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

pátek 26. června 2015

SYSTÉMOVÉ POSTAVY

Schází ti inspirace na postavu, ale chceš se vrhnout do 17. století a být součástí světa intrik a podvodů, ač na pozadí romantiky novověku? Nevadí, stačí si vybrat. Zaujala tě nějaká postava ze systémových? Stačí napsat adminům, zpracovat registrací a můžeš do hry!


Cécile Bourbeau - služebná (Alicia Vikander)
Obsazeno!
Příkladná? Nikdy. To u Cécile snad ani hrozit nemůže. Přesto, že plní své povinnosti ke spokojenosti svého pána, je to děvče, co touží po pozornosti a vědění. Zalétavá až hrůza, nejeden muž v celé Paříži vám řekne, že s touto dívkou něco měl. Tanec je její vášní a často ji lze zahlédnout na náměstí, jak tančí za doprovodu rychlých tónů hudby. Naopak ji nikdo nepřiměje ke zpěvu, ač se může chlubit nádherným hlasem, na něco takového je příliš stydlivá. Nemá problém obrat někoho na ulici, zvláště ne královskou gardu nebo mušketýry, kteří ji to v celku promíjejí.



Lola Matthieu - zlodějka (Rachel Hurd-Wood)
Ukázka toho, že někteří rodiče své děti nemilují. Lola vyrostla ve Dvoře zázraků (Cour des Miracles), ironicky pojmenované čtvrti, v níž žije ta největší pařížská spodina – zloději, prostitutky a žebráci. Spisovného jazyka by u ní člověk pohledal, zásadně hovoří argotem typickým pro toto místo. Je rychlá, snadno se schová, ačkoliv v davu jí prozradí zářivě rusé vlasy, bledá pleť a pomněnkově modré oči. Je zvyklá žít v těch nejhorších možných podmínkách. I tak si ji hýčkají a pečují o ni jako o svůj talisman nebo mazlíčka. Bývá ustrašená, když se dostane do přítomnosti mužů, ale jen do první chvíle. Pak se jí jazýček zázrakem rozváže a je schopná poslat kohokoliv do horoucích pekel.

Jean „Roméo“ Hennequin - šlechtic (Josh Dallas)
Princ Krasoň z pohádek. Vlastním jménem Jean-Michel, přesto mu nikdo v jeho okolí neřekne jinak neež jako Roméo. Pochází z velmi starého rodu spřízněným s královskou linií, tudíž se drží značného obdivu a nejedna žena si na něj brousí nehty. K ženám bývá pozorný, libuje si v jejich přízni, využívá mladistvého vzhledu, aby popíchl ostatní. Vada na kráse? Přesvědčení ve staré božstvo, Věčné, což jde proti staré rodinné tradici, že katolictví je jediná a správná možnost. Drobné popíchnutí proti otci, který ho stejně nevydědí, neboť je jeho jediným synem. Má 3 mladší sestry.

  

Mathias - vůdce banditů (Jeremy Sumpter)
A co že má Charon korunu, Mathias? Ten je vůdce svých lidí, svých kluků a holek, kterým prakticky nic není cizí. Krádež? Zranění? Usmrcení? Hlavní je, aby sami měli večer co jíst a mladý chlapec se nikdy domů nevrací s prázdnou. O své "poddané" se stará dobře, sám je povzbuzuje do dalšího dne. Ale také hledá možnost, jak z toho opakujícího se cyklu vyklouznout a začít žít jinak. Rád se potuluje kolem domů dívek a žen, nakukujíce dovnitř okny. Malý šmírák, tak ho ženské pokolení označuje. Je velmi dobrý kamarád Loly, zlodějky ze Dvora zázraků, chrání ji a sem tam se kvůli ní pustí do rvačky, na kterou jednoduše nestačí ani rychlé nohy a obratnost v úhybech. A je to pak Lola, kdo se o něj musí starat.

Nicolette du Renneis - markýza (Mackenzie Foy)
Obsazeno!
Třetí dcera ze slavného rodu známého pro své bohatství a nejlepší výchovou chlapců, ze kterých se stávají slavní rádci a milovníci žen. Pro dívky? Pro ty tu tolik místa není, neboť každý muž si více cení syna než dcery. Nicolette není výjimkou a tak její pouta s matkou a celou rodinou byla zpřetrhána ještě v ranném dětství, kdy byla poslána na výchovu do Louveru jakožto budoucí dvorní dáma samotné královny. Před svými vychovatelkami a učiteli utíká a skrývá se, před královnou koktá nesmělostí. Nejvíc ji mrzí nemožnost opustit palác, neboť venku je to pro maličkou dívku ještě stále dost nebezpečné. Miluje špehování mušketýrů a tak často ví tajemství, která jsou pečlivě střežena.