obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

pátek 26. června 2015

REGISTRACE

 „Rozhodl ses vyzkoušet štěstí osudu? Přidat se do spletitých záležitostí, které hýbají světem mocenské metropole, intrikovat v nich, zahrát si na hrdinu, chrabrého jedince nebo naopak na padoucha, co se rozhodl podkopávat autoritu současné mocnosti? Jsi odvážný, to se musí nechat. Pak tedy přistup blíž a sděl mi... kdo vlastně jsi...“

Před registrací je důležité si přečíst pozorně Zákony a Reálie. V prvé řadě v nich najdeš možnosti obyvatel, za které můžeš hrát, jejich postavení a možnosti. Vyvaruj se častých chyb, zejména díky tomu, že si přečteš články. Pokud se tak již stalo, pak vzhůru do vytváření postavy, se kterou budeš hrát.  
POŽADUJEME ORIGINÁLNÍ POSTAVY S ORIGINÁLNÍM PŘÍBĚHEM!
Prosíme, abyste se zdrželi přesného kopírovaných postav z filmů, seriálů a knížek.

Nick: Jméno, pod kterým budeš vystupovat na chatu. Jedná se nám o přehlednost mezi hráči. Nejlepší volbou je jméno tvé první postavy.
Kontakt: Email, Skype nebo cokoliv chceš mít uvedeno ve tvé vlastní kartě hráče a kde jsi také k zastižení, kdyby se chtěl jiný hráč na něčem domluvit. Nemusíš psát, pokud bude email souhlasit s tím, ze kterého pošleš registraci.
Info o tobě: Dobrovolná kolonka, kterou můžeš či nemusíš vyplňovat. Jedná se o krátké a stručné info o tvé osobě, která bude taktéž zveřejněna v kartě hráče. Na vzorové příklady se můžeš podívat v galerii hráčů.  

Níže uvedené údaje piště heslovitě, abychom mohly vytvořit kartu k vašemu profilu!

Jméno a příjmení: Každý z hrdinů našeho příběhu má jméno, které ještě nese rodový přívlastek. U chudých stačí pouze křestní, zatímco šlechtic může mít i nejrůznější tituly.
Stav: Svobodný, ženatý, zasnoubený, zadaný, vdovec... Však to znáte.
Věk: U všech lidí je věk omezený. Hrát však můžeš jak za malé dítě, tak za starého člověka, avšak pamatuj, že maximální věk se tehdy s velkou dávkou štěstí pohyboval něco málo přes sedmdesát let a to platilo pro ty, kteří žili v míru a blahobytu. Chudí umírají přeci jen o něco dříve, ale i tebe může někdo zamordovat. 
Obyvatel: Ke které kastě patříš? Jsi chudák, měšťan, či dokonce šlechtic? Vše najdeš v obsahu rubriky Společnost. Pokud tě nechytá inspirace, nahlédni do Systémových postav nebo Osobností, kde si můžeš vybrat z nastíněných obyvatel rušných ulic Paříže. Ke šlechticům navíc dopiš titul, který ti náleží.
Živobytí: Prakticky každý, i malé dítě, zde pracuje nebo si nějak vydělává na živobytí, pokud není šlechticem, vdanou ženou či jedním z králových vojáků. Od zlodějny přes bohatství v podobě projede koření či různorodých objevů za širým mořem? To už je na tobě, co si vybereš. Pro lepší představu si můžeš vybrat ze seznamu Povolání.
Náboženství: Protože jsme se rozhodly naše 17. století trochu ozvláštnit o staré, ale i nové bohy, je nutno napsat, jestli je tvá postava katolíkem, protestantem, zda věří ve Věčné nebo zda nevěří ve vůbec nic. Ale vol pozorně - může na tom záviset budoucí vývoj a cesta tvé postavy. Všechny informace k náboženství nalezneš v reáliích. 

Povaha a záliby: Jaký je? Co má rád? Má nějaké vlastnosti, co by se daly nazvat netypickými a originálními? Něco, co odráží charakter? Zlozvyky? Tady máš možnost se pořádně vypsat a popsat svou postavu do posledního detailu. Opravdu nestačí věta: Je vážně moc, moc, moc zlý. Nejsme v první třídě základní školy. Vypiš se na min. 120 slov.
Historie postavy: Ať už se tvá postava narodila kdekoliv, do jakékoliv rodiny a zázemí, jistě má za sebou nějaký úžasný příběh. Zapsala se snad do kronik velkými činy? Má na svědomí ti nejtěžší zločiny 17. století? Či je... obyčejnějšího rázu? Nejlepším vodítkem v orientaci po této době jsou Reálie, kde je spousta informací. Popiš první krůčky a dojdi až k těm posledním, co se odehrávají do roku 1630. Stal ses snad obětí mocenských intrik, či jsi zastánce dobra? Možností je přeci tolik. Vypiš se na min. 240 slov.
Schopnosti/nadání: Každý jedinec má nějaké nadání. Talent na šermování, střelbu nebo zpěv? Rozezná látky pouhopouhým okem? Má tvoje postava ty nejlepší schopnosti šít nejkrásnější šaty, pěstovat cizokrajné rostliny na královském dvoře, či je snad nepřemožitelná v pití alkoholu?
Portrét: 2 zobrazení tvé postavy, jak ji zachytil čas a nejlepší malíři. Připiš jméno tebou vybrané osobnosti, ale prvně si zkontroluj, zdali dotyčného nezvolil už někdo předtím v Seznamu faceclaimů.

Svou registraci odešli na e-mail: the.musketeers.rpg@gmail.com

Samozřejmě, že než začneš hrát, počkej na schválení od admin teamu. Může se stát, že ti vrátíme registraci k přepsání z důvodu nějakých nesrovnalostí. Ale neboj, to neznamená, že by se nám nelíbila. Pokud je vše jak má být a tvá postava se objevila na blogu? Pak vzhůru do hry. A zkus přežít, ano?