obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

úterý 6. října 2015

Lucas Lemaître

http://the-musketeers-rpg.blogspot.cz/2015/10/lucas-lemaitre.html
U Lucase je hlavní zmínit jeho životní cíl. Každý nějaký má, on je ním však posedlý. Je to jeho podstata. Být jiný, než všichni okolo. Vybočovat. Nebýt součástí davu, ale vždy být ten, kdo zvedá ruce ke vzdoru. Díky tomu si zadělal na spoustu nepřátel. Uvnitř je Lucas podstatně zlomyslný a ctižádostivý. Když něco chce, většinou to nějakým způsobem získá. Nic nedělá kvůli náhlé myšlence. Věci si vždy plánuje dopředu. Nemusí to být moc dlouhý plán, ale i ten většinou nějaký má. Ovšem, všechny jeho plány končí slovem „já.“ Nikdy nebere ohledy na ostatní a za svým si jde přes mrtvoly. Jeho tvář, jeho tělo, slova. To všechno je vás schopno lhát. Je výborný lhář a ví to o sobě, stejně jako ví, jak je dobrý manipulátor. Dokáže vás dostat tam, kde vás chce mít. Umí si hrát na to, jak vás má rád, ale v další chvíli vám vrazí kudlu do zad. Doslova. Nevadí mu brát životy. Lucasovi nechybí sebevědomí. Doslova jím překypuje. Kdyby mohlo, leze mu ušima. To co dělá, dělá bez jakýchkoliv pochybností a díky tomu to vše vypadá tak přesvědčivě. Bohužel, musí mít vždy poslední slovo, což ho často dostává do problémů. Nemá lidi zrovna v lásce, ale stále potřebuje jejich pozornost. Vše co dělá, dělá pro publikum. Sice si o nich myslí, že jsou to jen podřadné krysy, no i tak je potřebuje. Protože každý vůdce potřebuje poddané. Lucas má rád společnost dívek i chlapců. Rád se nechá obletoval lehkými tvory, kteří jsou schopni prodat trochu svého těla za nějaké ty mince. Rád má pocit nadvlády nad světem a nad cizím tělem. Je jako kočka, která si ráda hraje s myší. I on má rád hry. Rád řídí situaci, řeší hádanky. Potřebuje vše vědět, jinak se z toho může zbláznit. Všude hledá souvislosti a vytváří si umělé otázky, na které hledá odpovědi. Je to jeho posedlost, které se nemůže zbavit.

Lucas se narodil na venkově uprostřed lesů. Nebyl však z rodiny hajného, naopak. Byl z rodiny bohatého šlechtice. Žil na velkém panství svého otce. Kolem měl spoustu přírody, kterou mohl využít. Na tomhle panství vyrůstal pouze se svým otcem, matkou a služebnictvem. Díky tomu, že byl jedináček, tak měl veškerou pozornost rodičů a na co si prstem ukázal. Touha po tom mít vše mu zůstala až do dnes.Na tomhle panství žil do svých 14 let. Poté se jeho rodiče rozhodli, že si tohle místo nechá pouze jako své letní sídlo a odstěhuje se s rodinou do města. Jeho otec zde koupil pěkný velký dům na náměstí, který už z dálky volal, že jsou majetní. Byl to nezvyk, přejít z samoty do rušného města, ale Lucas si zvykl rychle a zamiloval si to. I zde měl nadále své soukromé vyučující, takže nikdy nechodil do školy s normálními dětmi. Koukal se díky tomu na ostatní trochu skrz prsty. Když bylo Lucasovi čerstvých 18, přišla velká tragédie. Jejich dům zachvátil požár. On byl v tu chvíli mimo domov, díky čemuž přežil. Když se však vrátil, našel jen spáleniště. Oba dva jeho rodiče to nepřežili. Dům byl v troskách a tak Lucas prodal pozemek. Byl jediným dědicem veškerého majetku a tak si koupil dům druhý. Po nějaké době prodal letní sídlo, jelikož na něj neměl čas ani chuť. Díky tomu se stal jedním z nejbohatších lidí v okolí. A to v tak mladém věku. Bohužel, lidé se na něj díky tomu dívali jinak jak na ostatní. Zvali ho na mocenské akce. Chtěli s ním mluvit jako se smetánkou. On to však nenesl moc dobře, nelíbilo se mu to. Nenosil luxusní šaty, ani nemluvil jako vybraní jedinci. Donutilo ho to utéct z města, prodat dům a daleko odtud koupit jiný. Namluvit všem, že je dědic a tajit svůj majetek. Tedy pokud nechce dostat nějakou z lehčích dam.
Lucas má hlavně psychologické nadání. Dokáže odhadnou dost dobře to, jak se cítí ten, s kým má čest. Odhadnou pocity, tužby, jednání. Dokáže to obrátit ve svůj prospěch a manipulovat tak s druhými lidmi. Pokud jde o fyzické vlohy, jde hlavně o obratnost. Dokáže skákat po střechách, procházet se po tenkých zídkách a lozit po stromech. Beze strachu, protože strach je přece pro slabé.

Žádné komentáře:

Okomentovat