obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

pondělí 3. srpna 2015

Isabella Molfese

 Isabela byla od malička vychovávána jako slušné a poslušné děvče. Je milá a přátelská. K jejím vlastnostem však patří také tvrdohlavost a prostořekost. Občas řekne něco, co tak úplně nemyslí vážně a ne jednou díky tomu měla problémy. Pracuje jako služebná a tak je zvyklá poslouchat, ale i přes to má na věc svůj názor. Isabela je velice nedůvěřivá, zcela jistě to není dívka která by vám uvěřila vše co jí řeknete. Nesnáší drby a lži. Pokud se jí rozhodnete zalhat, dávejte si pozor aby se o tom nedověděla. Mohlo by to zničit celý váš vztah. Isabela miluje světlé barvy jako jsou žlutá, zelená nebo červená. Za její zlozvyk by se dal považovat perfekcionismus. Když něco rozdělá, nehodlá s tím skončit dokud není hotová.
Isabela se narodila ve Španělsku roku 1609. Vyrůstala ve Španělsku, kde jí vychovávala její matka. Otce viděla jen zřídka a pokud se s ním již setkala, choval se k ní povýšeně. Isabelin otec velice ctil podřazenost žen a ne jednou zbil Isabelinu matku. Tak se dělo hlavně když se vrátil domů opilý. Bella nevěděla kde její otec pracuje, věděla jen, že do práce odchází brzo ráno a domů se vrací pozdě večer. Když bylo Isabele 10 let, poslala jí matka do Paříže, kde žila Isabelina babička. Po několika týdnech dostala Isabela zprávu, že její matka byla zavražděna neznámým útočníkem a její otec zmizel. Babička - Angelika jí vychovávala do 18 let. Po dovršení tohoto věku, byla Isabela doslova vyhozena z babiččina domu a nechána na pospas osudu. Bella si našla práci jako služebná. Z této služby jí však brzy vyhodili, jelikož byla drzá, nebo jak to říci lépe, měla jiné názory než pán u kterého sloužila. Několik dnů se jen tak potulovala Paříží. Po pár týdnech si konečně našla novou službu, v ní vydržela až do roku 1630. Kdo ví kam tuhle 20-ti jedna letou dívku zavedou další události.
Bella umí nádherně zpívat, je také nadaná na šerm, ale nikomu o této schopnosti neřekla. Šermu se naučila sama. Po příjezdu do Francie se často potulovala okolo kovárny a spíše než s dívkami si hrála s chlapci. Zpěv jí baví a chtěla by se jím živit, zatím však neměla odvahu zkusit to.

Žádné komentáře:

Okomentovat