obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

neděle 20. září 2015

AKCE S PŘEKVAPENÍM

Před časem se na webu objevila anketa ohledně nové akce a data jejího uspořádání. Tehdy byl trochu záhadný a nejasný. Anketa byla vyhodnocena, ale musím přiznat, že my jsme nepřestaly být o nic méně záhadné. Přesto pro vás máme několik informací.
UKONČENO!


Název Akce s překvapením není úplně přesný. Hlavně protože veškerá náplň této akce pro vás bude záhadou a překvapením. Budeme však tak hodné, abychom prozradily, že půjde o akci vesměs nebezpečnou a nejspíš ne úplně milou - ačkoliv to záleží na vás, jak se zařídíte.

Proč to řešíme tímto způsobem? Aby to pro vás bylo zajímavější, nevěděli jste, co si na vás chystáme a aby vaše postava mohla reagovat stejně spontánně jako vy. Takže téma akce se prozradí až s prvním postem od Osudu. Co však ještě můžeme prásknout je to, že se jedná o akci vesměs pro všechny postavy - preferovanějšími bych však označila měšťany, chudinu a šlechtu, co žije mimo Louvre. Každý z vás někoho takového má, avšak myslím, že v případě nouze není problém rychle vyměnit postavu za jinou, kdyby se vám k ní téma akce hodilo lépe.

Teď však základní informace - akce začne v sobotu 19. září v 16:00, prosíme tedy, abyste se dostavili na chat. Přetáhneme ji ještě do dalšího dne, tedy neděle 20. září.

V komentářích prosíme o potvrzení vaší účasti, stačí jen vaše přezdívka a to, že přijdete. Z výše uvedených důvodů není nutné psát postavu, kterou budete brát. Nebo postavy. Do budoucna mohu prozradit, že podobných akcí s překvapením bychom udělaly rády více, pokud se vám nápad bude líbit stejně jako akce :)

6 komentářů:

  1. Andulka^^
    Tak tedy, to tajemno se mi strášně líbí :D pokusím se zařídit se, když vím přesný datum, takže potvrzuji účast :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak ještě chci dodat jednu věc že se dostavím asi trochu později protože v sobotu nějak nutně musím jet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fleck: Jdu, pokud mě tedy nezadrží nějaká tajemná síla. :)

    OdpovědětVymazat