obrázek
obrázek obrázek obrázek obrázek

úterý 15. září 2015

FB SKUPINA A PRVNÍ INFO K AKCI

Máme první školní den a já doufám, že se vám ve škole dařilo, ačkoliv jak víme, někteří si nástup do školy odkládají. S tím tu ale máme i první zářijový článek s informacemi, které jsou sice zběžné, ale přesto prosíme o vyjádření. Díky a ať se daří ve studiu! 

I. FB Skupina
Předevčírem se na chatu objevil tenhle návrh, se kterým jste všichni víceméně hned na místě souhlasili a já slíbila, že ho prodiskutujeme. Prodiskutovali jsme. A můžu oznámit, že prošel, protože ho považujeme za nápad vážně dobrý. Na Facebooku vám aspoň nic neuteče, všeho si všimnete, protože vám tam bude svítit červená planetka a my navíc budeme vědět, kdo z vás si to zobrazil.

Vzhledem ale k tomu, že se jedná o větší zásah do soukromí, nemusíte se do této skupiny přidat, chápeme to. Jen by to asi bylo lepší vzhledem k tomu, že tam budou vždy přibývat upozornění k akcím a dění na blogu a ve hře, takže to jednoduše vážně nepřehlédnete. Pokud máte zájem, abych vás přidala, napište mi jméno i přezdívku do komentů nebo mail. Komenty budu hned po přečtení mazat, tak se k nim nikdo další příliš nedostane :)

Na jednu věc bych ale chtěla upozornit. Nechci, aby skupina sloužila místo chatu. Já vím, je to snazší - i pro mě. Ale jde o to, že na chatu se prostě všichni scházíme a asi musíte uznat, že i když je BB mrcha, pořád to má své kouzlo. Krom toho, když náhodou přijde nováček, nerada bych, aby chat zel prázdnotou nebo jsem na něm trčela jen já. Tohle jistě chápete - nakonec všichni chceme, aby se hra rozvíjela, nás bylo co nejvíc, protože pak bude víc akcí, víc zábavy a víc... prostě všeho.

II. Nadcházející akce
Plánujeme pro vás akci. Neřeknu jakou, protože se bude jednat tak trochu o překvapení, ale o tom až v dalším článku. Teď je pro nás důležité, abychom věděly, který termín může nejvíce lidí. Klasicky připojuji hlasování, kdo bude chtít, může se navíc vyjádřit nějak víc v komentech - prosím, pište je zvlášť od těch s kontaktem na FB, protože tyhle mazat naopak nebudu :D Hlasování tu nechám tak týden, dva a my se pak podle toho rozhodneme, jestli bude v rámci vinobraní nebo úplně zvlášť.

III. A bonusový bod...
Děcka, mám z vás radost :) A to jako fakt. Řekněme za nějaký měsíc skutečného provozu máme dost příspěvků na fóru, chat žije a musím říct, že jako parta jste se sešli skvěle, protože je mi tam s vámi zkrátka a dobře fajn. Vždycky jsme se na všem nějak dohodli, navzájem se očividně respektujeme, což je jednoduše... super. Pro fungování blogu je tohle stěžejní. Chci také zvlášť poděkovat Darien, která má kupu konstruktivních nápadů a jak si můžete všimnout, tak zatím všechno prošlo, protože s Gree jsme jen lidi a nemůžeme myslet na všechno. Takže prosím, když budete mít něco v hlavě, ozvěte se, my to určitě alespoň zvážíme a řekneme si pro a proti. Zároveň doufám, že i naše snaha na vás působí stejně dobře jako na nás ta vaše. Nakonec - jsme tu pro sebe, protože blog by sice nefungoval bez nás, ale už vůbec ne bez vás. 

Za potěšený admin team
Sunny

Žádné komentáře:

Okomentovat